• Handla läkemedel online
  • Snabb leverans
  • Säkert och enkelt
0
Din varukorg är tom

Köpvillkor

Allmänt

Erektilmedicin.com säljer varor via internet till privatpersoner i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Beställning

Beställning görs på vår hemsida www.erektilmedicin.com. Läs gärna vår hjälpguide Så handlar du. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och kontaktuppgifter registreras i vårt kundregister.

Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att leverera dem i ett paket.

Priser och produktbilder

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning.

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Erektilmedicin.com reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls erektilmedicin.com rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar. Inga ändringar sker efter godkänd order, er order blir godkänd efter kassan i samband med att vi lämnar er en orderbekräftelse.

Personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du vår integritetspolicy gällande personuppgifter vilken du hittar via denna länk, Personuppgifter / Integritetspolicy Därmed godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt GDPR (dataskyddsförordningen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av erektilmedicin.com och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas till tredje part.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Frakt och leverans

I kassan kan du välja mellan olika fraktsätt. Läs mer om fraktsätten, priser och leveranstid här.

Kunden har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja beställningen, till exempel om vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss.

Betalning

I kassan kan du välja mellan betalsätten kortbetalning eller direktbetalning.

Kortbetalningarna sköts också av Klarna, vilka uppfyller kraven för PCI DSS som är den gällande säkerhetsstandarden för korttransaktioner och lagring av kortdata. Ingen kortinformation hanteras av oss på Erektil Medicin Apotek.

Vi tar inte ut några avgifter för fakturan eller övriga betalsätt.

När du gör din beställning reserveras aktuellt belopp på kontot, men pengarna dras aldrig förrän vi skickar varorna.

Ångerrätt och Retur

Om du ångrar köpet och vill lämna tillbaka varan erbjuder vi 60 dagars öppet köp för privatpersoner.

Erektilmedicin.com skall alltid kontaktas innan retur görs. När så har skett kan vi skicka en returfraktsedel via e-mail. Kunden står för returkostnaden á 49 SEK per paket, och har ansvaret för varan till dess den har överlämnats till fraktbolaget. Returer måste skickas till vår returadress och ska inte skickas till ombud.

Copyright

Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör erektilmedicin.com eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Kontakt

För alla typer av ärenden, kontakta oss på

E-post: [email protected]